Ana SayfaGündemYüzde 0,90'dan Başlayan Kredi Faiz Oranları QNB Finansbank'ta

Yüzde 0,90’dan Başlayan Kredi Faiz Oranları QNB Finansbank’ta

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Konut Alacaklara QNB Finansbank’tan Konut Kredisi

Hayal ettiği eve kavuşabilmek için konut kredisi kullanmak isteyenler QNB Finansbank’tan kredi alabiliyor. Ev satın alabilmek için kredi kullanmak isteyenler QNB Finansbank’tan uygun vade ve düşük faiz oranıyla konut kredisi alabiliyor.

QNB Finansbank Standart Konut Kredisi

Hayal ettiği eve kavuşabilmek için birimleri yeterli olmadığı için konut kredisi kullanmak isteyenler QNB Finansbank’a başvurarak konut kredisi kullanabiliyor. Gayrimenkul sektöründe yatırım yapmak için ve hayal ettiği eve kavuşmak için konut kredisi kullanmak isteyenler QNB Finansbank konut kredisine başvuru yaparak uygun vade ve düşük faiz oranıyla kredi kullanabiliyor.

Ev sahibi olmak için ek finansal desteğe ihtiyacı olanlar QNB Finansbank konut kredisine başvuru yaparak 120 aya varan vadelerle konut kredisi kullanabiliyor. Ev satın almak isteyenler QNB Finansbank konut kredisinden yararlanarak satın alınacak konutun ekspertiz değerinin %80’ine varan tutarlar da kredi alabiliyor.

Hayat ettiği ev için QNB Finansbank’tan konut kredisi alanlar kredi vadesine göre değişen faiz oranlarında yararlanabiliyor. Ev sahibi olmak için QNB Finansbank’tan 1-24 vadeyle %0,90 faiz oranında, 25-60 ay vadeyle %0,93 faiz oranından ve 61-120 ay vadeyle 0,95 faiz oranından konut kredisi alabiliyor.

Ev satın almak için 100.000 TL tutarında konut kredisine 120 ay vadeyle başvuranların kredinin faizi %0,95 olduğu için QNB Finansbank’a aylık ödemesi gereken tutar 1.400,24 TL oluyor. Bununla birlikte kredi kapsamında tahsil edilen kredi tahsis ücretini, ipotek tesis ücretini, ekspertiz ücretini ve vergileri kapsayan yıllık toplam maliyet oranı %12,3349 oluyor.

QNB Finansbank konut kredisi başvurusu Finansbank web sayfası ziyaret edilerek ve QNB Finansbank şubelerine müracaat edilerek yapılabiliyor. Konut kredisi başvurusu için konuta ait tapu fotokopisi, kimlik belgesi, adres teyit edici belge ve gelir belgesi gerekiyor.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.