Ana SayfaGündemAlbaraka Türk Katılım Bankası Konut Kampanyasında Oranı 0,88’e Çekti!

Albaraka Türk Katılım Bankası Konut Kampanyasında Oranı 0,88’e Çekti!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Albaraka Türk Katılım Bankası, konut finansmanı kampanyasında kâr oranlarını aylık yüzde 0,88’e kadar indirdi. Banka tarafından kampanyalı konut finansmanlarında 2 yıla kadar vadeli likidite edinimlerinde aylık yüzde 0,88 kâr oranı kullanılabilirken vade süresi uzadıkça oran da artış göstermektedir.

Vadeye Göre Değişken Faiz Oranları!

Albaraka Türk Katılım Bankası kampanyalı konut finansmanı uyarınca kâr oranları aylık yüzde 0,88’den aylık yüzde 0,99 aralığında değişkenlik göstermektedir. Kampanyalı konut finansmanında faydalanarak kullandığı likiditeyi 24 aya kadar geri ödemek isteyen müşteri için uygulanacak olan kâr oranı aylık yüzde 0,88’dir. 25- 60 ay vade ile finansman sağlayan müşteriler için aylık kâr oranı yüzde 0,97’ye yükselmektedir. 60 aydan 120 aya kadar kullandığı finansmanın taksitlerini geri ödemek isteyen müşteriler için aylık kâr oranı yüzde 0,99’a çıkmaktadır. Kampanyalı konut finansmanında kullanılabilecek azami meblağ 500 bin Türk Lirası ile sınırlıdır.

Uzun vadelerde biraz daha uygun kâr oranı ile konut finansmanı edinmek isteyen müşteriler için banka 120 ay vadeye kadar yüzde 0,95 kâr oranı ile de finansman sağlayabilmektedir. Bu kredide vade farkına ve çekilen likidite meblağına göre kar oranı farklılık göstermemekte olup sabit 0,95’tir.

Albaraka Türk Katılım Bankası konut finansmanı kampanyası uyarınca likidite edinmek isteyen müşterilere; hayat sigortası, konut sigortası ve deprem ve doğal afet sigortası (DASK) yaptırmayı zorunlu tutmuştur. Müşteri bahse konu sigortaların poliçe prim ücretlerini ödemekle mükelleftir. Bununla birlikte konut değerinin tespiti için gerekli ekspertiz raporunun düzenlenmesi kapsamındaki ekspertiz ücreti de banka tarafından müşteriye yansıtılmaktadır.

Finansman vadesi boyunca ilgili konuta ipotek konulacak olup, takribi 180 Türk Lirası tutarındaki ipotek tesis ücreti de müşterinin karşılamak durumunda olduğu diğer ücretler arasında yer almaktadır. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.