Ana SayfaKredilerQNB Finansbank Başvuru Skoruna Göre İhtiyaç Kredisi

QNB Finansbank Başvuru Skoruna Göre İhtiyaç Kredisi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

QNB Finansbank ihtiyaç kredisi ile müşterilerine hem düşük faiz oranı hem de ödeme kolaylığı sunuyor. İhtiyaç kredisi kapsamında 3 ay erteleme imkanı sağlayan QNB Finansbank uzun vade süresiyle de müşterilerinin sıkıntıya girmeden kredi ödemelerini yapmasına fırsat veriyor.

Bankanın ihtiyaç kredisi kapsamında uyguladığı faiz oranları aylık yüzde 1,14’ten başlamaktadır. Banka söz konusu kredide faiz oranlarını müşterinin başvuru skoruna göre değişiklik göstermektedir. Kredi dahilinde azami vade 48 ay olarak sınırlandırılmıştır. Ayrıca müşteriye ödeme yapabilmesi için banka 3 ay erteleme seçeneği de sunmaktadır. 3 ay öteleme ile kredi taksitlerini ödemek isteyen müşterilerde de toplam vade süresi 48 ayı aşamamaktadır.

Kredi Ödemesini 3 Ay Ertelemek de Mümkün!

Yani 3 ay ertelemeli yahut ertelemesiz seçenekte de kredi kullanımından itibaren maksimum 48 ay içinde kredi taksit ödemeleri tamamlanmak durumundadır. İhtiyaç kredisi faiz oranları 3 ay erteleme seçeneğine göre de farklılık arz etmektedir. QNB Finansbank’ın ihtiyaç kredisi dahilinde başvuru skoruna göre değişen faiz oranları aylık yüzde 1,14, 1,15, 1,28, 1,38, 1,48, 1,58 olarak uygulanmaktadır. 3 ay ertelemeli seçenekte ise aylık yüzde 1,14, 1,15, 1,29, 1,39, 1,49, 1,59 faiz oranları uygulanmaktadır.

Bankanın tüketici kredisi dahilinde finansman sağlamak isteyen müşteriler kendilerine uygun kredi faiz oranını öğrenmek üzere banka şubelerine başvurabilirler. İhtiyaç kredisi kapsamında banka kredi tahsis ücreti talep etmektedir. Kredi tahsis ücreti kullanılan kredi miktarının binde 5’i oranındadır. Dosya masrafı olarak da adlandırılan bu ücret 10 bin Türk Lirası kredi kullanımında müşteriye 50 Türk Lirası olarak yansıtılacaktır. Ayrıca QNB Finansbank kredi dahilinde müşterinin hayat sigortası yaptırmasını talep etmektedir. Hayat sigortası poliçe prim bedeli müşterinin yaşına, cinsiyetine, kullanılan kredi miktarına, faiz oranı ve vade süresine göre değişmektedir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.