Ana SayfaKredilerZiraat Bankası Süt Hayvancılığı Kredisi Veriyor!

Ziraat Bankası Süt Hayvancılığı Kredisi Veriyor!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Ziraat Bankası Süt Hayvancılığı Kredileri ile hayvancılık sektöründe üretim yapan müşterilerini ihtiyaçları doğrultusunda finanse ediyor. Banka koyun yetiştiriciliğinde minimum 50 baş; keçi yetiştiriciliğinde ise asgari 25 baş hayvan ile üretim yapan ya da söz konusu kapasite ile yeni bir işletme kuran yahut hali hazırdaki hayvan sayısını bu sayılara yükseltmek isteyen üreticilere “Küçükbaş Süt Hayvancılığı Kredileri” uygulaması ile likidite sağlamaktadır.

Ziraat Bankası bahse konu kredi uygulaması dahilinde üreticilere yatırım ve işletme giderleri için kredi sunmaktadır. Küçükbaş Süt Hayvancılığı Kredisi kapsamında verilen yatırım kredileri arasında; koyun/ keçi sistemine kayıtlı olan 9 ile 24 aylık hayvanların alınması için verilen krediler bulunmaktadır. Hayvanlar için barınak yapımı ve tadilatı için gerekli olan finansman ve üretimde ihtiyaç bulunan süt sağım ünitesinin alımı için gereken likidite de yatırım kredileri kapsamında olup banka tarafından kredi sağlanmaktadır.

Üreticiye Büyük Destek!

Ziraat Bankası süt hayvancılığı yatırım kredileri dahilinde süt soğutma tankı ve yem hazırlama ünitesi alımları için de müşterilerine kredi sağlamaktadır. Balya makinesi, silaj makinesi ve çayır biçme makinesi alımı ve kurulu işletmelerin münferit alet ve ekipman alımı için sağlanan likidite de yatırım kredileri arasında yer almaktadır.

Ziraat Bankası söz konusu kredi uygulaması kapsamında kendi enerjisini, yenilenebilir enerji kaynaklarından kendi üretmek isteyen asgari bin 500 hayvana sahip olan işletmelerin, enerji üretebilmek için gerekli olan alet ve ekipman alımları için de finansman sağlamaktadır. İşletmelerin bu sayılanlardan başka yatırım ihtiyaçları da yatırım kredileri kapsamında finanse edilebilmektedir. Ziraat Bankası küçükbaş süt hayvancılığı kredisi uygulaması dahilinde müşterilerine işletme kredileri de sunmaktadır. Hayvanların beslenmesinde gerekli olan tek yıllık yem bitkisi üretimi için gerekli olan finansman söz konusu kredi kapsamında sağlanmaktadır. Banka üreticilerin farklı işletme giderleri için de likidite sunmaktadır.

Ziraat Bankası’nın “Küçükbaş Süt Hayvancılığı Kredisi” uygulaması dahilinde finansman sağlamak isteyen müşteriler kendilerine özel faiz oranlarını ve vade süresi ve kullanabilecekleri azami kredi tutarını bankanın şubelerini ziyaret ederek öğrenebilirler.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.