Ana SayfaKredilerQNB Finansbank Su Ürünleri Kültür Balıkçılığı Yatırım Kredisi

QNB Finansbank Su Ürünleri Kültür Balıkçılığı Yatırım Kredisi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Özel sektör bankacılığının önde gelen temsilcilerinden olan QNB Finansbank müşterilerinin ihtiyaçlarına yönelik krediler sunmaya devam ediyor. QNB Finansbank Su Ürünleri Kültür Balıkçılığı Yatırım Kredisi ile kültür balıkçılığına yatırım yapacak yahut hali hazırdaki işletmesini büyütecek olan müşterilerine finansman sağlamaktadır.

Söz konusu kredi ile balık üretme havuzları ve işletme binalarının yapımları için finansman sağlayan müşteri aynı zamanda yetiştirme araç ve gereçleri, gerekli olan makineler, aydınlatma ve ısıtma gibi birçok yatırım giderleri için de likidite desteği alabilmektedir.

Azami Vade 120 Ay!

QNB Finansbank’ın Su Ürünleri Kültür Balıkçılığı Yatırım Kredisi ile finansman sağlayan müşteri yatırım harcamalarının ancak yüzde 85’i kadar kredi kullanabilmektedir. Bankanın söz konusu yatırım kredisi kapsamında ipotek teminatlı olarak da kredi kullanılabilmektedir. İpotek teminatlı kredi kullanımında müşteri kredi geri ödemelerini maksimum 120 ay vadede tamamlamak durumundadır.

QNB Finansbank’ın Su Ürünleri Kültür Balıkçılığı Yatırım Kredisi 6 ve 12 ayda bir ödemeli bir kredidir. Bu bakımdan banka müşterilerine kredi taksit ödemelerinde kolaylık sağlamaktadır. Müşterilerin bahse konu kredide tabi olacakları faiz oranı kredi puanları ve şirket sicilleri ile doğru orantılı olarak banka tarafından tayin edilmektedir. QNB Finansbank müşterilerin değerlendirilmesi aşamasında sunduğu faiz oranlarını kendilerine bildirmekte ve onaylarını talep etmektedir.

QNB Finansbank’ın Su Ürünleri Kültür Balıkçılığı Yatırım Kredisi kapsamında likidite sağlamak isteyen müşterilerin Çiftçilik Belgesi’ne sahip olması gerekmektedir. Ayrıca kültür balıkçığına yatırım yapacak olan müşterinin kredi kullanabilmesi için Tarım ve Köy İşleri Bakanlığı’ndan alınacak olan izin belgesi, su ürünleri izin belgesi, su ürünleri yetiştiriciliği belgesi olması gerekmektedir. Sayılan belgelerle birlikte nüfus cüzdanı fotokopisini de başvuruda belgelemesi gereken müşteriden bankada yapılacak olan incelemede ilave bir belge yahut teminat istenebilmektedir. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.