Ana SayfaKredilerVakıfbank Bitkisel Üretim işletme Kredisi

Vakıfbank Bitkisel Üretim işletme Kredisi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Vakıfbank çiftçiler için “bitkisel üretim işletme kredisi” sağlamaktadır. Kredi kapsamında finansman imkanına kavuşacak çiftçiler geri ödemelerini hasat zamanlarına göre düzenleyebilecektir.

Vakıf Bank rengindeki buğday sarısına atıfla tarım bankacılığına da önem göstermeye başladı. Banka “Bitkisel Üretim İşletme Kredisi” kampanyası ile çiftçilerin likidite sorununa çözüm bulmayı amaçlamaktadır.

18 Aya Kadar Taksit Öteleme Olanağı ve Yılda Bir Taksit Ödemesi

Vakıf Bank duyurduğu bitkisel üretim işletme kredisi kampanyası ile 7 yıla varan vade seçenekleri ve aylık yüzde 1,30’dan başlayan faiz oranları imkanı sunmaktadır. Çiftçiler kampanya kapsamında 60 aya kadar vade seçeneği ile kredi kullanabilmektedir. Ödemelerde zorluk yaşayacağını düşünen çiftçi hasat vadesine göre 18 aya kadar borcunu öteleme olanağına da sahiptir.

Vakıf Bank tarımsal destek kampanyası kapsamında çiftçilere 50.000 Türk Lirasına kadar kredi imkanı sunmaktadır. Çiftçiler alacakları kredinin geri ödemesini 60 ay vadeye yayma imkanına sahipler. 5 yıllık süreçte geri ödenecek kredinin taksitleri her ay ödenebileceği gibi müşteri tercihine göre yılda 1 kez olmak üzere de bankaya ödenebilecektir.

Vakıf Bank’tan 50.000 Türk Lirası kredi kullanan bir çiftçi aylık yüzde 1,30 faiz oranıyla karşılaşacaktır. Kredisini 60 aylık sürede geri ödeyecek olan müşterinin aylık bankaya yatırması gereken taksit tutarı yaklaşık 1.400 Türk Lirasıdır. Vade sonunda müşteri bankaya yaklaşık 84.000 Türk Lirası ödeme yapmış olacaktır. Dileyen müşteri yılda bir kez ödeme planı da tercih edebilecektir.

Kredi kullanacak müşteriler aldıkları tutar üzerinden binde beş oranında dosya masrafı ödeyeceklerdir. 50.000 Türk Lirası kredi için bu tutar 250 Türk Lirasıdır. 5 yıllık vadeyle çekilen kredi için sigorta yaptırmak zorunlu olup; sigorta ücreti olan takribi 500 Türk Lirası müşteriden tek seferde tahsil edilecektir. Bu sigorta kredi vadesi dolana kadar geçerliliğini sürdürmektedir. Her yıl yeni sigorta yaptırmak zaruridir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.