Ana SayfaKredilerVakıf Katılım Bankası Tüketici Kredisi

Vakıf Katılım Bankası Tüketici Kredisi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Nakde sıkışan ancak bankalardan faizle borç almak istemeyen vatandaşlar için katılım bankaları tercihi ön plana çıkmaktadır. Vakıf Katılım da kar payı oranları ile tüketici finansmanı veren bankalar arasında.

Vakıf Katılım Bankası tüketici finansmanında müşterilerinden gelir belgesi istemekle birlikte, kefil ya da ipotek talep etmemektedir.

Vakıf Katılım Bankası Tüketici Kredisi Azami Tutar 50.000 Türk Lirası

Vakıf Katılım Bankası tüketici kredisi dahilinde vade seçeneklerini diğer finansman kampanyalarına göre daha kısa tutmuş durumda. Vakıf Katılım kar payı oranlarını müşterinin tercih ettiği borçlanma vadesine göre belirlemektedir.

Vakıf Katılım Bankası tarafından müşterilere 24 ay vadeye kadar finansman kullanımlarında aylık yüzde 1,62 oranında kar payı uygulanmaktadır. 25- 36 ay arası vadelerde ise katılım bankası tarafından uygulanan oranlar aylık yüzde 1,63 seviyesine yükseltilmektedir.

Kredi Tahsis Ücreti Olarak Kullanılan Meblağın Binde 5’i Alınmakta

Tüketici finansmanı dahilinde likidite kullanmak isteyen müşteriler için banka tarafından azami miktar olarak 50.000 Türk Lirası destek sağlanmaktadır. Banka müşterilerin kullandığı finansman meblağı üzerinden binde beş oranında kredi tahsis ücreti tahsil etmektedir. 50.000 Türk Lirası finansman kullanımı için bu meblağ 250 Türk Lirası olarak müşteriye yansıtılmaktadır. Ayrıca finansman vadesi boyunca banka tarafından müşteriye hayat sigortası yaptırılmaktadır. Hayat sigortası poliçe primi ücreti de müşteriden ayrıca tahsil edilmektedir.

10.000 Türk Lirası finansman kullanarak borcunu bankaya 36 ay vadede ödemek isteyen bir müşteri aylık takribi 400 Türk Lirası kredi geri ödemesi yapmak durumundadır. Kredi vadesi sonunda bankaya ödenen toplam meblağ yaklaşık 14.400 Türk Lirası seviyesinde gerçekleşecektir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.