Ana SayfaBirikim & Yatırım10.000 TL Faiz Getirisi Ne Kadar?

10.000 TL Faiz Getirisi Ne Kadar?

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Mevduat faizlerinin yükselmesiyle birlikte insanlar, 10.000 TL faiz getirisi hakkında meraklanmaya başladı. Faizler o kadar çok yükseldi ki, 300 bin liralık dairenin kirası kadar getiriyi sadece 100 bin lirayla faizden alabiliyorsunuz. Banka faizi, iyi değerlendirildiği takdirde gerçekten güzel bir yatırım aracı. Hem risksiz hem de getirisi önceden tahmin edilebiliyor. Bu nedenle, uzun vadede tatminkâr bir getiri elde etmek mümkün. Üstelik reel faizlerin tavan yaptığı bu dönemde. Peki hangi banka ne kadar faiz veriyor? 10.000 TL faiz getirisi ne kadar?

Hangi Banka En Yüksek Faiz Veriyor?

Hangi Banka En Yüksek Faiz Veriyor?
Hangi Banka En Yüksek Faiz Veriyor?

10.000 TL faiz getirisi üzerine bankaların en yüksek faiz oranları;

  1. Fibabanka
  2. Odeabank
  3. ING Bank
  4. Alternatif Bank
  5. Halkbank
  6. Denizbank
  7. Akbank
  8. Yapı Kredi
  9. Cepteteb
  10. Enpara

10.000 TL Faiz Getirisi Ne Kadar?

10.000 TL Faiz Getirisi Ne Kadar?
10.000 TL Faiz Getirisi Ne Kadar?

Fibabanka

Türkiye’nin en büyük özel bankalarından biri olan Fibabanka %1,64 faiz oranıyla, 10 bin TL mevduatınız için en iyi bankalardan birisidir. Yeni açılmış olmasına rağmen pek çok müşteriye sahip olan bu bankada hesap açtırmak çok kolay. Tek yapmanız gereken Fibabanka müşteri hizmetlerine bağlanıp, hesap açtırmak için bilgi vermek. Ardından 10 bin TL için ayda 164 TL faiz alacaksınız.

Odeabank

Henüz yeni açılmış bankalardan biri olan Odeabank yüzde 1,62 faiz oranıyla en yüksek mevduat faizi veren bankalardan biridir. Vadeli mevduatınızı 32 günlük vadeyle Odeabank’ta değerlendirmek isterseniz, vade bitiminde faiz getiriniz oldukça yüksek olacaktır. Odeabank 32 günlük vadede 10 bin lira için 162 lira faiz ödüyor.

ING Bank

Türkiye’nin en büyük ve başarılı özel bankalarından biri olan ING yüzde 1,60 faiz ödüyor. 32 gün vadeli bir şekilde paranızı ING Bank’ta değerlendirirseniz vade sonunda alacağınız faiz 160 TL’dir. Üstelik buna ING Bank’ın hoş geldin faizi kampanyalarıda dahil olabiliyor. Kampanyalarda aylık %2’ye kadar çıkabilen faiz oranları hasıl oluyor ve bu faiz oranları rahatlıkla elde edilebiliyor. Siz de ING Bank ile çalışarak aylık yüzde 1,60 faiz alabilirsiniz.

Alternatif Bank

Aylık yüzde 1,60 faiz veren Alternatif Bank, en yüksek faiz veren bankalar listemizde yer almaktadır. Alternatif Bank’ta açılacak bir hesap aracılığı ile sizlerde ayda 160 lira faiz alabilirsiniz. Alternatif Bank’ın 10 bin lira için vereceği faiz tutarı budur.

Halkbank

Türkiye’nin en büyük devlet bankalarından biri olan Halkbank, yüzde 1,49 faizle mevduat sahiplerini bankaya bekliyor. Halkbank’tan açacağınız bir hesap vasıtasıyla sizde aylık yüzde 1,49 faiz alabilir ve 10 bin lira için ayda 149 lira faiz elde edebilirsiniz.

Denizbank

Türkiye’nin en büyük özel bankalarından biri olan Denizbank, kurulduğu ilk günden bu yana büyük küçük ayırt etmeden mevduat kabul eden ve herkesin mevduatına yüksek faiz uygulayan bir bankadır. Bugün Denizbank’ta açacağınız bir hesap ile aylık yüzde 1,36 oranında faiz kazanabilirsiniz. Bu da ayda 10 bin lira için 32 günlük vadede 136 lira faiz getirisi anlamına geliyor.

Akbank

Aylık yüzde 1,34 faiz oranıyla müşterilerini en çok sevindiren banka Akbank olabilir. Zira 10 bin lira için aylık 134 lira faiz ödüyor. Eğer Akbank’ta hesabınız varsa, hemen 32 gün vadeli bir mevduat hesabı açabilir ve para kazanmaya başlayabilirsiniz. Akbank aracılığıyla sizlerde yüksek faiz getirilerinden yararlanabilirsiniz.

Yapı Kredi

Aylık yüzde 1,33 faiz ödeyen Yapı Kredi, her anlamda Türkiye’nin en büyük özel bankaları arasında. Sizlerde Yapı Kredi ile hemen çalışmaya başlayabilir ve ayda yüzde 1,33 faiz oranından yararlanarak bolca faiz getirisi elde edebilirsiniz.  Banka, 10 bin TL için 32 günlük sürede 133 lira faiz ödemektedir.

Bu içerik 2021 yılı Mayıs ayı banka verilerine göre hazırlanmış olup, mevduat hesabı açtırmaya karar verdiğiniz dönemde bankalardan 10 bin TL faiz getirisi hakkında kapsamlı bilgi edinmenizi tavsiye ederiz.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.