Ana SayfaSağlıkSaçlarınızı İthal Edilen Şampuanlara Emanet Etmeyin

Saçlarınızı İthal Edilen Şampuanlara Emanet Etmeyin

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Türkiye’nin önde gelen kozmetik markalara arasında yer alan Acvit Kozmetik,’in CEO’su İsmail Çetin, şampuan kullanımı ve saç sağlığı hakkında bilgiler verdi. Çetin, şampuan tercihlerinde saçı besleyen ürünlerin kullanılması gerektiğinin altını çizerek Şampuanlarda sadece saçı yıkayanların değil aynı zamanda saçı besleyenlerin önemlidir. Kosnikli şampuan sadece saçı yıkar. Bizim şampuanımız saçı güçlendirir. Bir fide düşünün biz bu fideyi ektik diğer şampuanların yaptığı şey bu fidenin sadece yaprağına su vermektir. Yalnızca yaprağa su verirsek fide ölür. Bizim yaptığımız fidenin altındaki toprağa su vermektir.

O zaman ağaç yeşererek büyür. Saçın dibi güçsüz olursa saç kendini bırakır dökülür. Aslında saç dökülmesi diye birşey yoktur. Saçın deriden ayrılması vardır. İşte o şampuanlar sadece saçı yıkıyor”Ülkemizde son günlerde yaşanan 300’ü aşkın kozmatik firmasına ceza geldi. İnsanlar merdiven altında ürün üretip piyasaya sürüyorlar insanlara fayda etmek yerine zarar veriyorlar. İnsanlara hizmet veriliyorsa bunun en iyi şekilde yapılması gerekir” dedi.

“YENİLEBİLEN ŞAMPUAN ÜRETTİK”
Kozmetik ürünlerde her zaman doğallıktan yana olduklarını vurgulayan Çetin, “Doğal ürünleri yiyebilecek kadar doğal üretiyoruz. Bunlardan bir tanesi siyah şampuan. Bu şampuanı Polifenol teknolojisyle ürettik ve doğallığından ötürü yiyebiliyoruz” şeklinde konuştu.

“İTHAL EDİLEN YABANCI MALLARA GÜVENMEYİN”
Dışarıdan ithal edilen mallara itimat edilmemesi gerektine vurgu yapan Çetin, “Biz dürüst Türk üreticileriyiz. Onların bütün mamüllerini karşımıza dikin bizim her ürünümüz onların her ürünündeb daha kalitelidir. Türk üreticiye güvenin.Bizim kozmatik markalarımıza güvenin denemediğiniz hiç bir kozmatik ürünün kullanmayın. Testerları kullanın deneyin. Türk profesörleri Türk kimyagerleri, dermatologları, biyologlar çalışarak labaratuvarlarda yapılmış vatandaşa sunulmuştur.

Saç boyanırken dibini de boyamanın çok tehlikeli olduğunu dile getiren Çetin,” Hatta zora kalmadıkça makyajda yapmasınlar. Cildinde sorun yoksa hiç birşey kullanmasın. Cildinde pürüzler varsa cilt maskesi kullansın. İnsan cildi ,insan gibi nefes alır. Biz bu gözenekleri tıkarsak cildimiz kusmaya başlar. Islak mendille silinen makyaj cildi çamur gibi yapar. Bayanlar makyajını güzel temizlemediği zaman cilt akne, sivilce, leke olarak kusma yapar, cildi tahrip eder. Zora kalmadan makyaj yapmayın” ifadelerini kullandı. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.