Ana SayfaKrediler48 Ay Vadeli 20 Bin TL İhtiyaç Kredisi En Uygun Banka Seçenekleri

48 Ay Vadeli 20 Bin TL İhtiyaç Kredisi En Uygun Banka Seçenekleri

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

İhtiyaç kredisi, tüketicilerin çeşitli ihtiyaçlarını karşılayabilmeleri adına nakit temini sağlanan bankaların sunmuş olduğu kredi ürünlerinden biridir. Günümüzde pek çok tüketici, nakit ihtiyacı içi bankalara kredi başvurusunda bulunmakta ve talebe göre 48 ay vadeli 20 bin TL ihtiyaç kredisi kullanmaktadır.

48 Ay Vadeli 20 Bin TL İhtiyaç Kredisi Veren Bankalar

İhtiyaç kredilerinin miktarı ve vadeli genellikle tüketicilerin ihtiyaç ve finansal durumları doğrultusunda, yine tüketicilerin tercihlerine göre belirlenmektedir. Bu kapsamda pek çok banka, tüketiciler için 48 ay vadeli ihtiyaç kredisi kullandırmaktadır. Örneğin banka kredileri arasında vade süresi 48 ay olup 20 bin TL ihtiyaç kredisi kullandıran bankalar; Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank, QNB Finansbank, ING Bank, Garanti Bankası, CEPTETEB, Burgan Bank, Alternatif Bank, Türkiye İş Bankası ve bunun gibi sektörde hizmet vermekte olan pek çok banka olarak gösterilmektedir.

48 Ay Vadeli 20 Bin TL İhtiyaç Kredisi Faiz Oranları

Banka kredilerinde faiz oranları, genellikle en uygun kredi veren bankayı belirlemekte başrol oynamaktadır. En uygun ihtiyaç kredisini belirlemek ve bankalar arasında banka faiz oranlarını karşılaştırmak isteyen tüketiciler için; Ziraat Bankası, 48 ay vade ile kullandıracak olduğu 20 bin TL kredi için yüzde 1,67 oranında faiz uygulamaktadır. Diğer bankaların banka faiz oranları ise; Halkbank özel sektör çalışanlarına yüzde 1,75, (maaş müşterilerine özel yüzde 1,63), Vakıfbank yüzde 1,84, ING Bank yüzde 1,74, QNB Finansbank ise yüzde 1,79 oranında banka faizleri uygulamaktadır. Belirtilen bu banka faizleri tüketicilerin puan ve finansal durumlarına göre değişiklik gösterebilirken, bu oranlara göre en uygun ihtiyaç kredisi veren bankalar Ziraat Bankası ve Halkbank’tır. İ

48 Ay Vadeli 20 Bin TL İhtiyaç Kredisi Hesaplama

Tüketiciler, Kredi başvurusunda bulunmadan önce 48 ay vadeli 20 bin TL ihtiyaç kredisi hesaplaması yaparak ödeme planının nasıl olacağı hakkında önceden bilgi edinmek istemektedir. Bu durumda ihtiyaç kredisi hesaplamasına bir örnek gösterilecek olursa; Ziraat Bankası’ndan 48 ay vadeli 20 bin TL kredi kullanacak olan tüketici için ihtiyaç kredisi faiz oranları (tüketici ürün paketi) yüzde 1,67’dir. Buna göre tüketicinin aylık olarak ödeyeceği taksit tutarı 652,57 TL olurken, geri ödenecek olan toplam tutar ise 31 bin 427 TL’dir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.