Ana SayfaKredilerOtomobil Rehni Karşılığı İhtiyaç Kredisi Vakıfbank’ta

Otomobil Rehni Karşılığı İhtiyaç Kredisi Vakıfbank’ta

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Vakıfbank “Taşıt Rehni Karşılığı Taksitli İhtiyaç Kredisi” hizmeti sunuyor. Banka taşıt rehni karşılığı kredi ile yüksek miktarlarda nakde ihtiyaç duyan müşterilerine avantajlı koşullarla finansman imkanı sağlıyor.

Vakıfbank kredi dahilinde müşterilerine 48 aya kadar olan vade seçenekleri sunuyor. 48 aya varan vadelerde müşteri özelinde ödeme planı oluşturma imkanı sağlayan banka, aylık ve 3 aylık dönemlerde eşit taksit ödemeli, yada değişken taksitlerle geri ödemeli seçenekler sunmaktadır.

Araç Değerinin Yüzde 50’sine Kadar Kredi Olanağı!

Vakıfbank otomobil rehnine kredi dahilinde rehin konusu aracın marka ve modeline göre belirlenen değerin yüzde 50’sine kadarını finanse edebilmektedir. Taşıt rehni karşılığında taksitli ihtiyaç kredisi kapsamında Vakıfbank aylık yüzde 1,30 faiz oranı uygulamaktadır. Kredi dahilinde banka gerçek kişilere ve istihbaratı olumlu olan müşterilere finansman sağlayabilmektedir. Yani ticari müşteriler kredi uyarınca likidite sağlayamamaktadır.

Vakıfbank ihtiyaç kredisi kapsamında kredi kullanan müşterinin hayat sigortası yaptırmasını talep etmektedir. Hayat sigortası poliçe bedeli müşteri özelinde farklılık arz etmektedir. Ayrıca söz konusu araç için banka Kasko yaptırılmasını zorunlu tutmuştur. Vakıfbank kredi koşullarına göre kullanılan kredi tutarının yüzde 0,5 i kadarını kredi tahsis ücreti tahsil etmektedir.

Bahse konu kredi kapsamında 50 bin Türk Lirası likidite sağlayan bir müşteri aylık yüzde 1,30 faiz oranından yararlanacaktır. Müşteri 50 bin Türk Lirası’nı 48 ay vadede geri ödeyecek ise aylık takribi bin 487,63 Türk Liralık taksitler ödeyecektir. Vade sonunda toplam ödenecek olan meblağ 71 bin 406,07 Türk Lirası civarında olacaktır. İhtiyaç kredisi uyarınca kullanılan 50 bin Türk Lirası kredinin yıllık toplam maliyet oranı yüzde 20,7664’tür. Buna ek olarak banka 250 Türk Lirası kredi tahsis ücreti talep edecek olup hayat sigortası poliçe bedeli olarak takribi 178 Türk Lirası tahsil edecektir. Poliçe bedeli hesaplanırken müşterinin 35 yaşında ve erkek olduğu varsayılmıştır.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.