Ana SayfaBankacılıkGüncel 2020 TEB Çalışma Saatleri

Güncel 2020 TEB Çalışma Saatleri

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Verdiği hizmetleri sürekli artıran ve geliştiren Türk Ekonomi Bankası(TEB), en çok tercih edilen bankalar arasında olmaya devam ediyor. Hem sunduğu hizmetler hem de müşteri portföyüyle adından sıkça söz ettiren TEB çalışma saatleri de merak edilenler arasında oluyor.

TEB Çalışma Saatleri

TEB Çalışma saatleri incelendiği zaman ING Bank, Şekerbank, Denizbank ve bir çok bankayla aynı olduğu görülmekte. Ancak her bankanın kendi özelinde çalışma prensipleri olduğunun bilinmesi gerekir. Aynı zamanda bu yaz ve kış dönemi olmak üzere de değişkenlik gösterebilir.

TEB çalışma saatleri her sabah 09.00’da başlar ve akşam 17.00’de sonlanır. 17.00’den sonra ise işlem alınmaz. Eğer 17.00’den önce işlemlerini yapmak için sıra almışsanız ve banka içinde bekliyorsanız son sıraya kadar işlemler devam eder. Banka kapıları kapalı olur. Eğer sıra almış ve nasılsa sıra çabuk gelmez diye dışarı çıkmışsanız, 17.00’de kapılar kapanır ve içeri girmeniz mümkün olmaz. Bu nedenle işlem sıranız gelene kadar banka içinde beklemeniz gerekir.

TEB Öğle Arasına Kaçta Çıkıyor?

TEB Çalışma saatlerine içine 12.30 ile 13.30 arası dahil edilmez. Çünkü banka bu saat aralıklarında öğle paydosu verir, bu 1 saat sürer. Yani öğleden önce sıra almışsanız ve sıra size gelmemişse öğleden sonrayı beklemeniz gerekmektedir. Öğle arasında hizmet vermeyen banklar, öğle paydosu bitiminde banka çalışma saatleri bitimine kadar mesailerine devam ederler.

TEB Haftasonu Açık mı?

Hayır. Banka haftasonları hizmet vermemektedir.

TEB Bayramda Açık mı?

TEB, Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı gibi dini bayramlarda, 1 Ocak, 1 Mayıs, 15 Temmuz, 19 Mayıs, 23 Nisan, 30 Ağustos ve 29 Ekim gibi resmi tatillerde hizmet vermemektedir.

İşlemler için Sıra Beklemenize Gerek Yok! İnternet Bankacılığı da Yapabilirsiniz!

Her geçen gün hem bankalar hem de hizmet veren tüm kurumlar hizmet aracı olarak pek çok kanal imkanı sunmaktadır. Bankalar internet bankacılığı, mobil bankacılık, ATM’ler, müşteri hizmetleri ve kendi özellerinde farklı farklı imkanlar sağlamaktadır. Bu kanallardan banka şubelerinde yapılan pek çok işlem yapılır. Örneğin; kredi kartı için yapılandırma talep edecekseniz, bunun için banka şubesine gitmenize gerek yoktur. Müşteri hizmetlerini de arayarak yapabilirsiniz. Kredinin ödeme kesim tarihini değiştirecekseniz, internet ya da mobil bankacılığı kullanarak da yapabilirsiniz.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.