Ana SayfaBankacılıkGüncel 2020 Halkbank Çalışma Saatleri

Güncel 2020 Halkbank Çalışma Saatleri

Halkbank çalışma saatleri ile ilgili tüm detaylar Bankaciyim.net'te!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Türkiye’nin kamu bankaları arasında bulunan Halkbank Çalışma Saatleri en çok merak edilen, aratılan sorular arasında. Banka şubelerine gidip işlemlerini halletmek isteyen, bankaların açık olduğu saatleri kaçıranlar için gidilen yol tam bir eziyet.

Halkbank Çalışma Saatleri

Bankaların çalışma saatleri genel olarak incelendiği zaman birbirine benzer olduğu görülmekte. Sadece bir banka yarım saat daha erken ve daha geç açılıyor ya da kapanıyor. Yarım saat kısa bir zaman görünse de hele ki bu gün cumaysa tüm bankacılık işlemleri pazartesiye sarkıyor. Pazartesiyse haftanın ilk iş günü olması nedeniyle de eziyete dönüşüyor.

En çok merak edilen Halkbank çalışma saatleri sabah 09.00’da başlıyor. Sabah 09.00’da gidip, işlem sıranızı alabilir, erkenden tüm işlemlerini bitirebilirsiniz. Halkbank mesai saatleri bitişi ise 17.00 olarak belirlenmiştir. Bankaların kapanış saatleri farklılık gösterebiliyor. Bir banka 17.00’de mesaisini sonlandırırken, bir diğeri 16.30’da, bir diğeri ise 17.30’da sonlandırabiliyor. Yani bankaların çalışma saatleri kendi özelinde değişebiliyor.

Halkbank Öğle Arası Tatili Saat Kaçta?

Halkbank öğle arası tatili 12.30’da başlıyor. Eğer sabah sıranızı almış ve sıranız gelmemişse, öğle arası tatilini sonrasını beklemeniz gerekiyor. Öğle arası bitiş saati ise 13.30 olarak belirlenmiştir. 1 saat öğle arası tatili yapan Halkbank, 17.00’a kadar işlemlerine devam ediyor.

Çok sayıda şubesi olan Halk Bankası çalışma saatleri hep aynıdır. Şubeler arası banka mesai saatleri farklılık göstermemektedir.

Bankaların Çalışma Saatlerini Kaçırmanız İşlemleri Yapmanıza Engel Değil!

Halk Bankası mesai saatlerinin 17.00’da sonlanıyor. Ancak bu saatlerde banka içinde bulunuyorsanız son işlem yapılana kadar banka çalışanları devam ediyor. Ancak 17.00’de kapı kapanıyor ve içeri alınmıyorsunuz.

İçeri alınmadığınız zaman ise pek çok işlemi Halkbank internet bankacılığı ile yapabilirsiniz. Kredi ödemesi, kredi taksit ödemesi, kredi kartı ödemesi, faturaları ödemesi, kredi kartı ekstresinin günün değişimi, kredi ve kredi kartı yapılandırma gibi pek çok bankacılık işlemini bankanın mobil uygulaması üzerinden ya da internet bankacılığı ile de banka şubelerine gitmeden yapmanız mümkün. Benzer şekilde Halkbank ATM’lerinden de pek çok işlem yapılıyor. Hiçbirini yapamadığınız durumda bankanın müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.